Ikaro - Delicado, Federico; Rey, Fernando (Arre : : Pamiela ; Pontevedra : Kalandraka, 2014)
"Compostela" Nazioarteko VII. Saria jaso duen albuma askatasunari buruzko alegoria eder bat da. Errrealitateak eta fantasiak bat egiten dute, eta atea irekitzen dute Kafkaren eta Hopperren herentzia izan litekeen istorio bat interpretatzeko.
8 urtetik aurrera (gorria)
Ícaro
Album irudidunentzako Nazioarteko VII. Compostela Saria 2014
Keywords: Album ilustratuak; Haur abandonatuak -- -Ipuinak -- -Haur eta gazteentzako ipuinak; Askatasuna -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura