Ikaro / [testua eta irudiak] Federico Delicado ; [itzulpena, Fernando Rey] - Delicado, Federico (: Pamiela : Kalandraka, 2014)
"Compostela" Nazioarteko VII. Saria jaso duen albuma askatasunari buruzko alegoria eder bat da. Errrealitateak eta fantasiak bat egiten dute, eta atea irekitzen dute Kafkaren eta Hopperren herentzia izan litekeen istorio bat interpretatzeko.