Lagunak - Hout, Mies van; Elsenaar Argaia, Ihintza (Donostia : Ttarttalo, 2012)
Lagunak liburuko munstro txikiek oso gogoko dute jolastea eta barre egitea. Baina, aspertzen hasi orduko, elkarri zirikatzen hasten dira, eta borroka egiten amaitzen dute. Zorionez, berehalaxe adiskidetzen dira eta berriz ere hasten dira jolasean poz-pozik.
0-4 urte (urdina)
Keywords: Emozioak eta sentimenduak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura