Lagunak / testua eta ilustrazioak, Mies van Hout ; [itzulpena, Ihintza Elsenaar] - Hout, Mies van (: Ttarttalo, 2012)
Lagunak liburuko munstro txikiek oso gogoko dute jolastea eta barre egitea. Baina, aspertzen hasi orduko, elkarri zirikatzen hasten dira, eta borroka egiten amaitzen dute. Zorionez, berehalaxe adiskidetzen dira eta berriz ere hasten dira jolasean poz-pozik.