Bukatu dira aitzakiak! : arlote metodoa, etxeko lanak egiteko - Santana, Eva; Bosch, Jaume; Garagarza Urkia, Maialen ([Amorebieta-Etxano] : Ibaizabal, 2015)
Berriz ere zigortuta, Gizarteko etxeko lanak ez egiteagatik! Hau amorrua! Marrazki bizidun bat izango banintz, hodei beltz bat izango nuke buru gainean; begietatik, tximista gorriak aterako litzaizkidake; belarrietatik, txinpartak; eta sudurzuloetatik, sufre koloreko lurruna, denak zur eta lur uzteko modukoa. MUNDUAN EZ DAGO EZ ESKUBIDERIK EZ JUSTIZIARIK!Bukatu dira aitzakiak! Arlote metodoa, etxeko lanak egiteko.
8 urtetik aurrera (gorria)
Keywords: Abenturak -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Nerabeak -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura