Bukatu dira aitzakiak! : arlote metodoa, etxeko lanak egiteko / Eva Santana ; irudiak, Jaume Bosch ; [itzulpena, Maialen Garagarza Urkia (Bakun S.L.)] - Santana, Eva (Oriol Arlote (Ibaizabal), 2015)
Berriz ere zigortuta, Gizarteko etxeko lanak ez egiteagatik! Hau amorrua! Marrazki bizidun bat izango banintz, hodei beltz bat izango nuke buru gainean; begietatik, tximista gorriak aterako litzaizkidake; belarrietatik, txinpartak; eta sudurzuloetatik, sufre koloreko lurruna, denak zur eta lur uzteko modukoa. MUNDUAN EZ DAGO EZ ESKUBIDERIK EZ JUSTIZIARIK!Bukatu dira aitzakiak! Arlote metodoa, etxeko lanak egiteko.