Aberastu naiz azkenean! : arlote metodoa, dirudun bihurtzeko / Eva Santana ; irudiak, Jaume Bosch - Santana, Eva (Oriol Arlote (Ibaizabal), 2015)
Oriol dut izena, baina etxean "mukitsu", "buruhandi", "aizak!", "arrautza oskol" eta "zure seme hori" esaten didate. Hori gutxi balitz, sekula ez dut zentimorik izaten. Arlote bat naiz, ez dakit ulertzen nauzuen, baina ez naiz gehiago izango. Nire lagun Lisekin nagoenean, ez dago oztopo gaindiezinik! Nire familia pixka bat eramanerrazagoa izango balitz, zeruan egongo nintzateke!ESKERRAK PLAN BAT BURURATU ZAIDAN...