Porrotx beldurtuta - Pirritx, Porrotx eta Marimotots; Alberdi, Uxue; Tokero, Julen (Donostia : Elkar : Katxiporreta, 2014)
Iluntasunak beldurtzen du Pupu, amesgaiztoek Lore, eta badardadeak Porrotx. Pirritxi babes eske datoz.
2 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Pailazoak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Beldurra -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Emozioak eta sentimenduak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura