Porrotx beldurtuta / Pirritx, Porrotx eta Marimotots; testua, Uxue Alberdi Estibaritz; marrazkiak, Julen Tokero Alvarez - Alberdi, Uxue; Tokero, Julen (Sentituz, 2014)
Iluntasunak beldurtzen du Pupu, amesgaiztoek Lore, eta badardadeak Porrotx. Pirritxi babes eske datoz.