Bost - Rubio, Antonio; Villán, Oscar; Olaso Bengoa, Xabier (Arre : Pamiela ; Pontevedra : Kalandraka, 2014)
Bostera bitarte zenbatzeko jolas-liburu errimatua, eskuaren bost hatzak. Izan ere, eskua eta hatzak dira haurraren bizitzan estreinako zenbakizko objektua. Bat zenbakiaren ostean ilargia agertzen den unetik, bestelakoak ere gehituz-gehituz doaz irudietan, azken orrialdean bostak agertzeraino. Hurbil-hurbilak diren lau izen dira objektuak, eta finean, aditza ageri da, ezustean harrapatzea xede duena. «Ilargian kulunkantari» liburu-bilduma 6 hilabetetik aurrerako neska-mutikoei zuzenduta dago, eta beraientzat berariaz ondu dira piktograma poetiko edo poegrama hauek guztiak.
6 hilabetetik aurrera (urdina)
Cinco
Letra larria
Keywords: Errimak -- -Haur eta gazteentzako liburuak; Zenbakiak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Ahozkotasuna -- Haur eta gazteentzako liburuak; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Audioak; Audio-ipuinak; Audio-ipuinak; Baliabide digitalak