Neuk sendatuko zaitut, Tigre : behin batean tigre txikia gaixotu zenekoa - Janosch; Irazustabarrena Barriola, Ainhoa (Iruñea : Pamiela ; Pontevedra : Kalandraka, 2015)
Tigre txikia gaixotzean, hartz txikia arduratuko da hura zaintzeaz, eta basoko animalia guztiek lagunduko diete animalien ospitalera. Egiazko adiskidetasuna, are gehiago, une zailetan erakusten dena, da irribarrea pizten duen kontakizun samur honen muina.
5 urtetik aurrera (urdina)
Ich mach dich gesund, sagte der Bär
Keywords: Adiskidetasuna; Gaixotasunak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak