Argia, lurra, zuhaitza, zerua / Jon Gerediaga - Gerediaga, Jon (Poesia (Pamiela), 2015)
Itsasoari begiratzen diotharen gainazaleko argieibegiratzen diet kostaldeko basoeibegiratzen diet haizearenseinaleei adaburuetanzeruari begiratzen diot.Niri begira daude denak.Ez dago eztabaidatzerikden guztia nire zain dago.Atseden hartzen dunire gau eta egunen aparraketorkizun ziur horretanmaiteminak juramentuetan bezalaeta lasai noa, eta konforme,eta ahalik eta geldoen gauza eta izaki eta leku guztietarantz.