Bihotza lo daukat, eta zer? - Agirre Garmendia, Alaine; Mitxelena, Jokin (Donostia : Elkar, 2015)
Martinak bihotza lo dauka; bera ere ez da gauza bere bihotzaren taupadak entzuteko, haren zurrungak baino ez ditu entzuten. Eta horregatik, erdi-lo dago askotan, ametsen munduan. Amari, halako batean, ideia bat bururatuko zaio alabare n bihotzak taupada berreskuratu dezan: etxez aldatuko dira.
8 urtetik aurrera (Gorria)
Keywords: Emozioak eta sentimenduak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Eleberriak