Bihotza lo daukat, eta zer? / testua, Alaine Agirre ; marrazkiak, Jokin Mitxelena - Agirre Garmendia, Alaine (Eta zer? (Elkar), 2015)
Martinak bihotza lo dauka; bera ere ez da gauza bere bihotzaren taupadak entzuteko, haren zurrungak baino ez ditu entzuten. Eta horregatik, erdi-lo dago askotan, ametsen munduan. Amari, halako batean, ideia bat bururatuko zaio alabare n bihotzak taupada berreskuratu dezan: etxez aldatuko dira.