Diamanteen lapurretaren kasua - Friedrich, Joachim; Elustondo, Miel Anjel; Valverde, Mikel (Bilbao : Giltza, 2013)
Publizitate-iragarkia filmatzekotan da Xarmant, eta pozak zoratzen dago, bera izango baita protagonistetarik bat. Gauzak ezin hobeto datoz! Casting-a egiteko zain dagoela, Madeleine ikusi du, garai bateko maitea. Zoragarria! Bestalde, grabatuko duten spota berari gehien gustatzen zaizkion galleten ingurukoa da! Bikaina! Primeran doa dena, itxura hori du, baina orduan, zerrendan lankide duen txakurra -diamantezko lepokoa daraman dingo harroputz jasanezin bat-, modu misteriosoan desagertuko da. Bahiketa! Bahitzaileak aurkitzeko eginahalak egingo ditu Xarmantek, baina ez du lan erraza izango. Kasu berria du eskuartean Txarli & Company Detektibe Agentziak.
10 urtetik aurrera (berdea)
Jat. izenb.: 4 1/2 Freunde und die verschwundene Biolehrerin
Keywords: Misterioa; Lagun-taldeak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Eleberriak