Scott Barberenaren bizitzako lehen pausoak - Aristi, Pako; Zumeta, Jose Luis (1939-2020) (Donostia : Elkar, 2011)
Scott Barberena bakarrik dago bere gelan; ahulak ditu hankak, eta ezin du handik mugitu; gainera, aita etxetik betiko joan dela uste du. Bere gelako gauzekin hasiko da orduan tratuan (erloju batekin aurrena, eta ondoren beste hainbat izakirekin: gizontto bat, itsasontzia itsasargi bat, kandelak, paperezko kaio bat...), eta denen artean plan bat egingo dute, itsasoratu eta Scotten aitaren bila joateko, Pernambucora.
5 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Familia harremanak; Gainditzea; Gaixotasunak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak