Kanibalen uhartea - Walker, Peter; Bié; Garmendia Alberdi, Ane ([Euba] : Ibaizabal, 2015)
Une txarra jasaten ari den esparru turistiko bat. Erloju kontrako lasterketa bat. Jateko gogo aseezina duten indigenen tribu bat.
8 urtetik aurrera (gorria)
L'illa decaníbals
Keywords: Abenturak; Lagun-taldeak -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Zonbiak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Eleberriak