Familia giroan : desberdintasun txikien liburu handia - Boutignon, Béatrice; Aztiri Itzulpen Zerbitzuak (Legazpi) (Donostia : Ttarttalo, 2014)
Jolas-liburu honetako animaliak familiatan bilduta daude: antzekoak dira, baina, aldi berean, desberdinak. Irakurleari dagokio deskribapenen arabera familiak bereiztea. Familia eredu asko daude: familia gurasobakarrak, tribuak, familia homoparentalak eta familia berregituratuak. Liburu hunkigarria eta samurra, ongi pasatzeko, baina baita gure arteko desberdintasunetatik ikasteko ere.
5 urtetik aurrera (Urdina)
Keywords: Adopzioa; Animaliak; Familia -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak