Familia giroan : desberdintasun txikien liburu handia / Béatrice Boutignon ; [itzulpena, Aztiri itzulpen zerbitzuak] - Boutignon, Béatrice (Ttarttalo, 2014)
Jolas-liburu honetako animaliak familiatan bilduta daude: antzekoak dira, baina, aldi berean, desberdinak. Irakurleari dagokio deskribapenen arabera familiak bereiztea. Familia eredu asko daude: familia gurasobakarrak, tribuak, familia homoparentalak eta familia berregituratuak. Liburu hunkigarria eta samurra, ongi pasatzeko, baina baita gure arteko desberdintasunetatik ikasteko ere.