Instrumentuak eta forma musikalak - Iglesias, Mercedes; Martín Baró, Alicia; Bermejo, Ana (Donostia : Erviti, 1997)
Musika entzuten jakitea eta berarekin gozatu arte interesa zaitezela lortzea, ikas dezakezun zerbait da. Liburu honek laguntza bat izan nahi du, piskanaka-piskanaka musikaren munduan sar zaitezen.
Keywords: Musika-formak; Instrumentuak (Musika) -- Haur eta gazteentzako liburuak; Erreferentzia-materialak