Instrumentuak eta forma musikalak / Mercedes Iglesias, Alicia Martín Baró ; marrazkiak, Ana Bermejo - Iglesias, Mercedes (Erviti, 1997)
Musika entzuten jakitea eta berarekin gozatu arte interesa zaitezela lortzea, ikas dezakezun zerbait da. Liburu honek laguntza bat izan nahi du, piskanaka-piskanaka musikaren munduan sar zaitezen.