Kantiruri : gidaliburua / gidaliburuaren edukia, Pantxika Solorzano ... [et al.] ; marrazkiak, Absurde, Marko Armspach, Asisko Urmeneta - Solorzano, Pantxika; Solorzano, Graxi; Casenave, Isabel; Giltzu, Luixa; Igoa, Maider; Iriarte, Marie-Agnès; Lako, Martta; Ondikola, Silbi; Tapia, Maialen; Haran, Yves; Armspach, Marko; Urmeneta, Asisko (IKAS, 1998)
Irakasle multzo batek gidaliburu hau apailatu du, "Kantiruri KD"an dauden 25 kantuak balia daitezen musikaren, psikomotrizitatearen eta euskararen lantzeko 2-5 urteko haurrekin.