Buruketak [Lehen Hezkuntza] : D batu, kendu eta bidertu - Ateka, Piedad (Bilbo : Izar, 1990)
Bermeoko irakaslea den Piedad Atekak haurraren buru-trebetasuna sakondu nahi du arrazonamendu arloan, eguneroko gertaeren bitartez eta pixkanaka-pixkanaka.
LMH
Keywords: Curriculumeko baliabideak