Buruketak [Lehen Hezkuntza] : D batu, kendu eta bidertu / Piedad Ateka - Ateka, Piedad (Buruketak (Izar), 1990)
Bermeoko irakaslea den Piedad Atekak haurraren buru-trebetasuna sakondu nahi du arrazonamendu arloan, eguneroko gertaeren bitartez eta pixkanaka-pixkanaka.