Matematika Kahoot! plataforman - Egiguren Solabarrieta, Aiora; IRALE (Eibar) (Eibar : Irale, 2015)
Proiektu honetako Kahoot-ariketak erabiltzeko derrigorra da ariketok norberaren Kahoot gunearekin elkarbanatzea, ezin da egilearen gunean lan egin. Ariketak nola partekatu jakiteko irakurri eskuliburua eta ikusi tutoretza-bideoak.
1.- Eskuliburua (PDF); 2.- Tutoretza-bideoak (1 eta 2); 3.- Tutoretza-bideoen transkribapenak (PDF); DBH 1 eta 2rako ebaluazio jarduerak
2015/05/27
DBH, 1. eta 2. mailak
Keywords: EIMAk onetsitako materialak; IRALEren materialak; Curriculumeko baliabideak; Baliabide digitalak