Matematika Kahoot! plataforman / Aiora Egiguren Solabarrieta - Egiguren Solabarrieta, Aiora (R400, 2015)
Proiektu honetako Kahoot-ariketak erabiltzeko derrigorra da ariketok norberaren Kahoot gunearekin elkarbanatzea, ezin da egilearen gunean lan egin. Ariketak nola partekatu jakiteko irakurri eskuliburua eta ikusi tutoretza-bideoak.