Saturrarango emakumeen kartzela - Euskal Herriko Ahotsak (: Badihardugu Euskara Elkartea, Eibar, 1995)
Saturraranen emakumeentzat kartzela jarri zuten gerra garaian. Ondarroako herritarrak presoei laguntzen saiatzen ziren.
1.- Bideo grabazioa; 2.- Proposamenak; 3.- Informazio osagarria
DBH, 1-4 mailak
Keywords: Ondarroa -- Historia -- 36ko Gerra -- 1936-1939; Euskal Herria -- Historia -- 1936-1939 (36ko Gerra); Curriculumeko baliabideak; Bideo didaktikoak; Baliabide digitalak