EGA hegan - Arejolaleiba, Julen; Arizmendi, Markel; Balentzia, Joxe; Diaz de Tuesta, Jose Felix; Elortza, Jerardo; Kaltzakorta Mentxaka, Mitxel; Korkostegi, Fermin; Larrea, Dani (1959-2025); Plazaola, Estepan; Uribarren, Karmel; Irizar, Beatriz; Okina, Josu; et al. (Donostia : Elkar ; Bergara, UNED, 1986)
Bergarako UNEDeko Euskal Kultur Departamentuak EGAko ikasketak euskaltegian nahiz etxean prestatzeko moldatu ditu bi liburu hauek. Bukaeran, liburuan zehar barreiaturik dauden ariketen erantzunak aurkituko ditugu.
I. Gramatika eta ariketak II. Lexikoa eta EGAko ariketak
Keywords: Euskara -- Gramatika -- Ariketa praktikoak; Euskara -- Azterketak, testak, etab; Hizkuntzak ikasteko metodoak