Ozeanoa - Boisrobert, Anouck; Rigaud, Louis; Meabe, Miren Agur (Donostia : Ttarttalo, 2014)
Gure belaontzi krosko gorrian haize-oihal guztiak jasota, portua utziko dugu espedizio luze bat egiteko munduan zehar. Itsasoa eta eguzkia ikusiko ditugu aldatzen, urdin zabaletik zuri zabalera, baita ekaitzak eta ilunabarrak ere. Baina urpean, zenbat ezusteko, dardara eta kolore! Abenturazko ipuin baten kontakizuna aitzakia hartuta, ozeanoari eta haren zainketari buruzko azalpe ugari eskaintzen duen pop-uo liburua da.
5 urtetik aurrera (urdina)
Océano
Keywords: Bidaiak; Itsaso eta ozeanoak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak