Matematika Koadernoa : 1 [Lehen Hezkuntza 1. maila] - Jané, Ángela; Ciurana, Marta; Capella, Maria Teresa; Giltza-Edebé Taldea; Kulturgintza (Bartzelona : Edebé, 1992)
Zenbakiak 0tik 25ra bitarte. Batuketa eta kenketak. Aurrekoa eta ondorengoa. Hamarreko eta unitateak. ›, =, ‹ zeinuak. Serieak.
1.maila
Keywords: Curriculumeko baliabideak