Matematika Koadernoa : 2 [Lehen Hezkuntza 1. maila] / [proiektua eta zuzendaritza, Edebé; testuak, Ángela Jané, Marta Ciurana eta Mª Teresa Capella; itzulpena, Kulturgintza] - Jané, Ángela (: Edebé, 1992)
Zenbakiak 0tik 70ra bitarte. Batuketa eramanekin eta kenketak. Aurrekoa eta ondorengoa. Hamarreko eta unitateak. ›, =, ‹ zeinuak. Serieak.