Matematika Koadernoa : 4 [Lehen Hezkuntza 2. maila] / [proiektua eta zuzendaritza, Edebé; testuak, Ángela Jané, Marta Ciurana eta Mª Teresa Capella; itzulpena, Kulturgintza] - Jané, Ángela (: Edebé, 1992)
Zenbakiak 0tik 661ra bitarte. Batuketa eta kenketak eramanekin. Zifra bateko biderkaketak. Aurrekoa eta ondorengoa. Parentisien erabilera. Serieak.