Matematika Koadernoa : 5 [Lehen Hezkuntza 2. maila] - Jané, Ángela; Ciurana, Marta; Capella, Maria Teresa; Giltza-Edebé Taldea; Kulturgintza (Bartzelona : Edebé, 1992)
Zenbakiak 0tik 999ra bitarte. Batuketa eta kenketak eramanekin. Zifra bateko biderkaketak. Aurrekoa eta ondorengoa. Ehunekoak, hamarrekoak eta unitateak. ›, =, ‹ zeinuak. Parentisien erabilera. Serieak. Txanponak.
2.maila
Keywords: Curriculumeko baliabideak