Matematika Koadernoa : 13 [Lehen Hezkuntza 5. maila] - Jané, Ángela; Giltza-Edebé Taldea; Kulturgintza (Bartzelona : Edebé, 1993)
Zenbaki hamartarrak. Zenbaki hamartarrekin batuketak, kenketak eta biderketak. Bat, bi, hiru eta lau zifretako zatiketa osoak. Neurtzeko sistema hamartarra.
5.maila
Keywords: Curriculumeko baliabideak