Matematika Koadernoa : 13 [Lehen Hezkuntza 5. maila] / [proiektua eta zuzendaritza, Edebé; laguntzaileak, Ángela Jané... [et al.]; itzulpena, Kulturgintza] - Jané, Ángela (: Edebé, 1993)
Zenbaki hamartarrak. Zenbaki hamartarrekin batuketak, kenketak eta biderketak. Bat, bi, hiru eta lau zifretako zatiketa osoak. Neurtzeko sistema hamartarra.