Matematika Koadernoa : 14 [Lehen Hezkuntza 5. maila] - Jané, Ángela; Giltza-Edebé Taldea; Kulturgintza (Bartzelona : Edebé, 1993)
Batuketa, kendeta eta biderketak zenbaki hamartarrekin. Dibidendu hamartarrarekin zatiketa. Eragiketa konbinatuak. Zeroz jarraituriko unitateen biderketa eta zatiketak. Denbora-unitateak. Zatikiak. Perimetroen kalkuloa.
5.maila
Keywords: Curriculumeko baliabideak