Matematika Koadernoa : 15 [Lehen Hezkuntza 5. maila] - Jané, Ángela; Giltza-Edebé Taldea; Kulturgintza (Bartzelona : Edebé, 1993)
Zenbaki hamartarren biderketa. Zatitzaile hamartarreko zatiketak. Zeroz jarraituriko unitateen biderketa eta zatiketak. Laukizuzenen azalerak. Azalera-unitateak. Denbora-unitateak.
5.maila
Keywords: Curriculumeko baliabideak