Matematika Koadernoa : 15 [Lehen Hezkuntza 5. maila] / [proiektua eta zuzendaritza, Edebé; laguntzaileak, Ángela Jané... [et al.]; itzulpena, Kulturgintza] - Jané, Ángela (: Edebé, 1993)
Zenbaki hamartarren biderketa. Zatitzaile hamartarreko zatiketak. Zeroz jarraituriko unitateen biderketa eta zatiketak. Laukizuzenen azalerak. Azalera-unitateak. Denbora-unitateak.