Matematika Koadernoa : 16 [Lehen Hezkuntza 6. maila] - Jané, Ángela; Giltza-Edebé Taldea; Kulturgintza (Bartzelona : Edebé, 1993)
Zenbaki hamartar konbinatuen eragiketak. Sistema metriko hamartarreko unitateekin eragiketak. Parentesia. Zenbaki hamartarren irakurketa. Potentzia eta bigarren erroa. Hirurogeikako sistema. Angelu eragiketak. Poligono barruko angeluak.
6.maila
Keywords: Curriculumeko baliabideak