Matematika Koadernoa : 16 [Lehen Hezkuntza 6. maila] / [proiektua eta zuzendaritza, Edebé; laguntzaileak, Ángela Jané... [et al.]; itzulpena, Kulturgintza] - Jané, Ángela (: Edebé, 1993)
Zenbaki hamartar konbinatuen eragiketak. Sistema metriko hamartarreko unitateekin eragiketak. Parentesia. Zenbaki hamartarren irakurketa. Potentzia eta bigarren erroa. Hirurogeikako sistema. Angelu eragiketak. Poligono barruko angeluak.