Matematika Koadernoa : 17 [Lehen Hezkuntza 6. maila] - Jané, Ángela; Giltza-Edebé Taldea; Kulturgintza (Bartzelona : Edebé, 1993)
Zenbaki primoetan deskonposatu. Anizkoitzak eta zatitzaileak. z.k.h. eta m.k.t. Poligonoen eraikunza. Irudi lauen perimetroak. Zatikiak. Denominadore komuna.
6.maila
Keywords: Curriculumeko baliabideak