Matematika Koadernoa : 17 [Lehen Hezkuntza 6. maila] / [proiektua eta zuzendaritza, Edebé; laguntzaileak, Ángela Jané... [et al.]; itzulpena, Kulturgintza] - Jané, Ángela (: Edebé, 1993)
Zenbaki primoetan deskonposatu. Anizkoitzak eta zatitzaileak. z.k.h. eta m.k.t. Poligonoen eraikunza. Irudi lauen perimetroak. Zatikiak. Denominadore komuna.