Matematika Koadernoa : 6 [Lehen Hezkuntza 2. maila] - Jané, Ángela; Ciurana, Marta; Capella, Maria Teresa; Giltza-Edebé Taldea; Kulturgintza (Bartzelona : Edebé, 1992)
Zenbakiak 0tik 999ra bitarte. Batuketa eta kenketak eramanekin. Zifra bateko biderkaketak, ›, =, ‹ zeinuak. Parentisien erabilera. Serieak. Txanponak eta bileteak.
2.maila
Keywords: Curriculumeko baliabideak