Matematika Koadernoa : 6 [Lehen Hezkuntza 2. maila] / [proiektua eta zuzendaritza, Edebé; laguntzaileak, Ángela Jané, Marta Ciurana eta Mª Teresa Capella; itzulpena, Kulturgintza] - Jané, Ángela (: Edebé, 1992)
Zenbakiak 0tik 999ra bitarte. Batuketa eta kenketak eramanekin. Zifra bateko biderkaketak, ›, =, ‹ zeinuak. Parentisien erabilera. Serieak. Txanponak eta bileteak.