Agur, Agur! - Suarez, Castillo; Morkots (Donostia : Erein, 2015)
Miren Agurtzane deitzen naiz, baina izena moztu eta Agur deitzen didate guztiek. Neska txiki samarra naizelako izanen da. Nire gurasoak bananduta daude. Astean zehar amarekin bizi naiz, eta asteburuetan txandaka. Nire gurasoak banandu egin dira, eta ni triste nago oso. Nahiz eta berdin edo gehiago maiteko nautela esan didaten, nik ez dakit sinetsi ala ez.
8 urtetik aurrera (gorria)
Keywords: Dibortzioa; Antzerkia; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak