Matematika Koadernoa : 18 [Lehen Hezkuntza 6. maila] - Jané, Ángela; Giltza-Edebé Taldea; Kulturgintza (Bartzelona : Edebé, 1993)
Zatikien eragiketak. Ariketak. Estadistika: datu-taulak eta diagramak. Azalera neurriak. Irudi lauen areak.
6.maila
Keywords: Curriculumeko baliabideak