Jende desegokia - Zabarte, Gaizka (Zarautz ; Iruñea ; Larrabetzu : Susa, 2015)
Proposamen desegokia noiz egingo dizuten jakiterik ez dago. Desegokia suertatuko dela ere ez duzu igarriko; ez baita asmatzen erraza, nola bihurtzen den desegokia zerbait edo norbait.Kontua da, Desegokituen Elkartearen gonbidapena jaso duela Peter Zuazok, hizlaria izan dadin jardunaldi batzuetan Bilbon. Eta halako deitura duen elkarte batek, noski, segituan sortzen du harridura eta jakin-mina; nahiz eta ohartu ez dela txikia zurrunbilo gogaikarri batean harrapatuta geratzeko arriskua.Komedia zorrotz bat da Gaizka Zabarteren bigarren nobela, satirarik gabe ironikoa, amodioz eta desamodioz gurutzatua. Umore onez dabiltzanentzat bakarrik da gomendagarria liburu hau.
Keywords: Helduentzako Literatura; Baliabide digitalak