Gizon gogorraren sekretua - Etxeberria Garro, Xabier; Etxeberria Garro, Martin (Donostia : Elkar, 2015)
Gizon arrunt baten istorioa da hau; halabeharrez, heroi bihurtzen den gizon gogor baten istorioa, Erre-ren istorioa. Inauteriak hastearekin batera, bizi den biltegiaren ondoko lantegian hilotzbat aurkitu dute, urkatuta, kolpatuta eta zaurituta, biluzik eta belarria eta zakila moztuta. Patuak nahi izan du belarria Erre-ren eskuetara iristea.
Keywords: Helduentzako Literatura