Irakasle Eskoletako karreraurreko ikastaroaren txosten orokorra - Euskadi. Hezkuntza, Unibertsitate eta Ikerketa Saila. Euskara Zerbitzua (Vitoria-Gasteiz : Hezkuntza, Unibertsitate eta Ikerketa Saila, 1981)
Ikastaro hau, 1981eko Irailaren 9tik Urriaren 10era eman zen Bilbon eta Donostian
Keywords: Euskara -- Didaktika; Irakasleak -- Ikastaroak