Irakasle Eskoletako karreraurreko ikastaroaren txosten orokorra / Hezkuntza, Unibertsitate eta Ikerketa Saila, Euskara Zerbitzua (Euskara Zerbitzua. Aplikazio-lanak, 1981)
Ikastaro hau, 1981eko Irailaren 9tik Urriaren 10era eman zen Bilbon eta Donostian